STK Drenthe, Hof van Parijs 10-c, 9403 DA ASSEN,
(0592) 74 93 14, post@stk-drenthe.nl

Nieuwsbrief november 2021

Coronavirus: huidige maatregelen voor de sportactiviteiten in Nederland
Het demissionair kabinet heeft in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus maatregelen aangekondigd voor de sport, om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Voor alle binnen- en buitensportaccommodaties geldt een sluitingstijd tussen 17.00 en 05.00 uur. Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Wilt u meer weten over de huidige maatregelen kijk dan op de site van het noc nsf >>
 

DEADLINE MUTATIES

Wij willen graag de salarissen juist verwerken. Houd daarom rekening met het feit dat we tot uiterlijk dinsdag 14 december mutaties en wijzigingen meenemen in het loonjaar 2021. Zorg ervoor dat contracten die eerder zijn ingegaan getekend bij ons retour zijn en geef wijzigingen direct door. Vanwege de kerst zullen de salarissen aan de trainers en sportleiders betaald worden op donderdag 23 december en zal de incasso bij de verenigingen plaatsvinden op 21 december. Gelieve hiermee rekening te houden.

 

CAO NIEUWS

Nadat de uitgestelde CAO verhoging van 1-9-2020 per 1-1-2021 is doorgevoerd, zijn er nu nieuwe onderhandelingen over de CAO voor 2022. De NIDS en vakbonden zijn nog niet tot een akkoord gekomen. Zodra dat er is wordt dat door NIDS voorgelegd aan de aangesloten verenigingen.

 

WE ZOEKEN BESTUURSHELDEN m/vOntwikkel jezelf en zet je in voor Drentse sportorganisaties. Je versterkt jouw bestuurlijke vaardigheden én ontvangt hiervoor een jaarlijkse vergoeding. Wil jij jouw persoonlijke vaardigheden ontwikkelen én een bijdrage leveren aan een maatschappelijk betrokken organisatie? Neem dan eens contact met ons op. Wij komen graag met je in contact. >> MAIL ONS >>

 

TARIEVEN STK 2022In de bestuursvergadering van STK Drenthe van 25 november jl. is besloten om de administratiekosten van de dienstverlening te verhogen met 0,5%. Sinds 1-1-2016 hebben wij onze percentages niet meer verhoogd. De percentages van de sociale premies zullen zoals ieder jaar wijzigen en deze gegevens zullen we in januari aan de verenigingen verstrekken zodat zij hiermee de kosten weer kunnen volgen.

 

Collectieve zorgverzekeringWerknemers die gebruik willen maken van een collectieve zorgverzekering hebben de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het collectief van Zilveren Kruis Achmea, collectiviteitsnummer 207200280. De collectiviteitskorting is 5% op zowel de basis en aanvullende/tand verzekeringen. Via www.zk.nl/stk zijn de premies te bekijken. Overstappen naar een andere zorgverzekering dient te gebeuren voor 31-12 van elk jaar.

 

December sluiting

Zoals elk jaar is ons kantoor gesloten aan het eind van het jaar. De medewerkers genieten dan van een vrije periode rond de kerst en zullen u in het nieuwe jaar weer van dienst zijn.

In de periode van 24 december t/m 2 januari is het bureau gesloten. Berichten bij voorkeur via de e-mail: post@stk-drenthe.nl. Ziek- en hersteld meldingen in deze periode ook graag via de e-mail. Vanaf 3 januari kunt u het bureau op de bekende tijden weer bereiken via 0593-540093: Maandag t/m donderdag 08.00-16.30 uur en vrijdag 08.00-12.00 uur

Wij wensen u fijne feestdagen en een sportief succesvol 2022 !!