STK Drenthe, Hof van Parijs 10-c, 9403 DA ASSEN,
(0592) 74 93 14, post@stk-drenthe.nl

Samenwerking STK Drenthe en SportDrenthe

Samenwerking STK Drenthe
en Sport Drenthe

Vanaf 1 september is de langverwachte samenwerking tussen STK Drenthe en SportDrenthe een feit. Dit betekent dat we een nog sterkere en meer samenhangende sportgemeenschap kunnen creΓ«ren in Drenthe.

We willen jullie laten weten dat de samenwerking tussen STK Drenthe en SportDrenthe zorgvuldig is voorbereid en besproken. Er is uitgebreid overleg gevoerd en verschillende scenario’s zijn geanalyseerd om ervoor te zorgen dat deze samenwerking de sportverenigingen en de sportgemeenschap in Drenthe ten goede komt. We zijn ervan overtuigd dat deze zorgvuldige aanpak een sterke basis legt voor onze samenwerking, waardoor we de sport in Drenthe nog beter van dienst kunnen zijn en we een duurzame toekomst voor onze verenigingen kunnen waarborgen.

Als onderdeel van deze ontwikkeling zal de directeur-bestuurder van SportDrenthe (Mieke Zijl) tevens de directeur-bestuurder worden van STK Drenthe. De huidige stichtingen blijven bestaan, maar vallen vanaf 1 september 2023 onder haar hoede.

Dit zal ons in staat stellen om nauwer samen te werken en onze dienstverlening naar sportclubs in Drenthe naar een nog hoger niveau te tillen. Het gezamenlijke doel is om topcondities in de sport te realiseren en de toekomstbestendigheid van onze Drentse verenigingsstructuur te versterken.

Maar dat is nog niet alles! Vanaf 28 augustus zullen we ons ook in hetzelfde pand in Assen bevinden. Deze fysieke nabijheid zal de samenwerking vergemakkelijken en nieuwe kansen bieden voor synergie tussen beide organisaties. We zijn ervan overtuigd dat dit zal leiden tot talloze voordelen voor de sport in Drenthe en dat we samen nieuwe mijlpalen kunnen bereiken.

We kijken uit naar de samenwerking en zijn vastbesloten om jullie op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Blijf op de hoogte via onze websites:Β www.stk-drenthe.nlΒ enΒ www.sportdrenthe.nl. Hier zullen we regelmatig updates en informatie delen over onze gezamenlijke inspanningen en de voordelen die deze met zich meebrengen voor jullie als sporter, sportleiders en sportverenigingen.

Samen streven we ernaar om de sport in Drenthe te versterken en te laten groeien. We hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking ons in staat zal stellen om onze doelen te bereiken en de sportervaring voor iedereen in onze mooie provincie te verbeteren.

Met sportieve groet,

Bestuur STK Drenthe