STK Drenthe, Hof van Parijs 10-c, 9403 DA ASSEN,
(0592) 74 93 14, post@stk-drenthe.nl

Gezocht bestuurslid m/v

STK Drenthe is een professionele partner voor verenigingen en organisaties in de sportwereld bij de uitvoering van het werkgeverschap. Voor de uitvoering van onze taken beschikken wij over een kantoor in Beilen Γ©n een vakkundig team.

Naast dit team is er een bestuur dat bestaat uit 5 leden. Elk bestuurslid brengt expertise mee, variΓ«rend van pr en marketing tot HR. Voor uitbreiding en/of vervanging op termijn zoeken wij een;

>> bestuurslid m/v

Om het bestuur te completeren zoeken we iemand die binding heeft met de amateursport, het liefst iemand die graag het gezicht van STK naar de verenigingen wil zijn. Iemand met een netwerk in de amateursport en deze contacten wil onderhouden en inzetten voor STK Drenthe.

De voorkeur gaat uit naar een β€œverenigingsmens” met bestuurlijke kwaliteiten en financieel inzicht. Het bestuur vergadert 1 x per maand, meestal in Beilen.

Wat kunnen wij jou bieden:
De bestuursfunctie biedt goede mogelijkheden om jezelf als persoon (verder) te ontwikkelen en bestuurlijke ervaring op te doen.

Een uitgebreid vacatureprofiel kun je opvragen via post@stk-drenthe.nl. Je kunt je reactie sturen aan STK Drenthe, t.a.v. het bestuur, via post@stk-drenthe.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met het bureau, via 0593-540093.